Selecteer een pagina

Bent u klaar voor de energierevolutie?

Huawei Fusionsolar monitoringsportaal

FusionSolar kan beschouwd worden als het controlecentrum van Huawei PV oplossingen. Het is in feite management software die in de vorm van een app op een smartphone (Android of iOS) geïnstalleerd kan worden. De FusionSolar app biedt een breed scala aan functies voor het eenvoudig beheren van het PV systeem. Energie management opties en intelligente diagnostische data worden op een heldere, visuele manier weergegeven. Voor een veiligere energieconsumptie, beter beheer en een optimale controle over het PV systeem.

Meer weten over de FusionSolar app?

Eén app

voor de gehele

installatie

Hoe kan ik een account registeren?

Open de FusionSolar app. Als jouw bedrijf reeds van de app gebruik maakt, kun je direct inloggen. Heeft jouw bedrijf nog geen gebruiker geregistreerd, dan moet je de eerste installateursaccount aanmaken; in dat geval klik je op Geen account. Vervolgens selecteer je de Installateursrol. Je kunt je nu registreren met je emailadres. Vul de gevraagde gegevens in en klik op Registreren. Je ontvangt nu een activatielink op het door jou opgegeven emailadres. Het is raadzaam je account zo snel mogelijk te activeren – de activatielink is namelijk slechts 24 uur geldig. Na het activeren van je account kun je inloggen op de FusionSolar app.

Hoe gebruik ik de FusionSolar app?

Log in op de FusionSolar app. Tik op Configuratiewizard. Gebruik de camera van je smartphone om de QR-code op je Huawei product te scannen. Vervolgens maak je verbinding met het draadloze netwerk. Voer het verkregen aanmeldingswachtwoord voor het apparaat in (bij een eerste aanmelding moet je dit nog even aanvragen) en tik op Aanmelden. Bij een eerste aanmelding krijg je standaard de snelle weergave te zien en kun je een keuze maken uit de verschillende opties om verder te gaan.

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met jouw installateur

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag direct contact met een van onze deskundige adviseurs? Wij helpen u graag!