Selecteer een pagina

Bent u klaar voor de energierevolutie?

Huawei Smart Dongles

Omvormers zijn een essentieel onderdeel van elk PV-systeem; ze zorgen ervoor dat de energie die men opwekt met zonnepanelen, wordt omgezet naar bruikbare stroom. Om de communicatie van Huawei omvormers met de andere componenten van het PV-systeem te faciliteren, leveren wij Smart Dongles. Op deze pagina vertellen we daar wat meer over.

Meer weten over de Smart Dongles van Huawei?

Wij staan voor

lokale service en hoge

beschikbaarheid van producten

Welke 2 Huawei Smart Dongles zijn er verkrijgbaar?

De verschillende Smart Dongles onderscheiden zich van elkaar door de manier waarop ze met de componenten van het PV systeem communiceren.

Smart Dongle 4G maakt via het 4G netwerk van een simkaart verbinding met het beheersysteem.

Smart Dongle WLAN/FE maakt via WIFI of een bekabeld met een Ethernetkabel verbinding met een router, welke weer via de internetverbinding communiceert met het FusionSolar web portaal of de FusionSolar app.

Waarom Huawei Smart Dongles bestellen bij Wattkraft?

Huawei is een van de meest toonaangevende fabrikanten in de solar markt en Wattkraft is de grootste importeur van Huawei omvormers in Europa. Sinds 2018 is Wattkraft ook in Nederland gevestigd om de distributie van Huawei Solar producten te kunnen verzorgen. Wattkraft heeft ervaren vakmensen met veel kennis en expertise in dienst en beschikt over meerdere voorraadlocaties.

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag direct contact met een van onze deskundige adviseurs? Wij helpen u graag!