Selecteer een pagina

Dé gratis online trainingomgeving over Huawei producten is LIVE!

DOE MEE AAN DE PV ACADEMY

EN TIL JOUW PV-SKILLS NAAR EEN HOGER NIVEAU!

In korte en stapsgewijze video’s wordt de werking én installatie van diverse Huawei Solar producten uitgelegd, waaronder de LUNA thuisbatterij. Na een succesvolle afronding van het kennisexamen ontvang je een Huawei PV Academy certificaat.

Meld je direct gratis aan voor de PV Acedemy


Leer in eigen tempo

en ontvang een

PV Academy Huawei certificaat

 

Deze cursussen staan nu live:

HUAWEI BASISTRAINING RESIDENTIEEL

1. PRODUCT PORTFOLIO

Deze training gaat over de Residentiële Smart PV oplossing van Huawei. Na het volgen van deze training weet je wat de kenmerken, mogelijkheden en USP’s van deze producten zijn.

HUAWEI BASISTRAINING RESIDENTIEEL

2. OMVORMER

Deze training gaat over de residentiële 1-fase L1 en de 3-fase M1 omvormers van Huawei. De training behandeld onder meer de kenmerken, ontwerpfase, installatie en het in bedrijfstellen van de omvormers.

HUAWEI BASISTRAINING RESIDENTIEEL

3. LUNA THUISBATTERIJ

Deze training gaat over de Luna thuisbatterij van Huawei. De training behandeld onder meer de kenmerken, dimensioneren, installatie en het in bedrijfstellen van de batterij.

Continu in ontwikkeling

De online trainingsmodule bestaat momenteel uit drie online trainingen, maar in de toekomst volgen er meer. Dan kun je als installateur ook je Advanced certificaat gaan halen. Natuurlijk blijven we de trainingen updaten met de laatste features, nieuwe producten en ontwikkelingen. Dus werk jij als installateur dagelijks met de producten van Huawei? Meld je nu aan. Haal je als één van de eerste het PV Academy Huawei certificaat? Dan ontvang je van ons een Huawei smartwatch.